Mohaha!

Snö snö snö överallt! I hate... Det är så kalt ute just nu fryser som en gris dag in och dag ut pallar inte det vill ha sommar nu!! Men men man får stå ut så gått det går snart är det ju sommar och då har man gått ut 9:an och börjar gymnasiet najs! :D aja nu vidare till det roliga!

På lördag så smäller det! Åker till Globen med Emilia! Kollar på hästar och shoppar massa träffar underbart folk där och har det bara mys med dom bästa! :)

Just nu ligger jag i sängen för att sova, jag är lite trött faktiskt och i morgon så blir det tidigt för att gå upp och sjunga för min bror som fyller 17 år!! Själv fyller jag om 12 dagar typ den 12/12 2012 najs med 12:or! Men dock blir jag inte 12 jag blir 15!! Humm.. Undra vad som kommer hända då vi får se! Men nu ska jag borsta tänderna och sova så jag säger god natt!! :) <3 :*


Skoj!

Hejsan!
Har inte bloggat på länge för att jag skulle få en ny design av coffo men jag fick den aldrig så du kör vi så här istället!

Dagen: idag har jag ju som sagt varit i skolan hela dan segt som vanligt men gick bra, efter skolan gick jag och Sarah hem till henne och åt, sen byte vi om och drog till stallet för jag skulle rida istället för en kompis (Frida) kul kul för dom hade hoppning barbacka och kommer till stallet och jag ska ha Lisa går och borstar henne och flummmmar lite med kompisarna där. Går in i ridhuset med pollen och hoppar upp. Sen när vi ska börja hoppa så går det bra dom första gångerna då det inte var så högt typ 30 cm kanske! Men sen när vi kommer upp till 60-65 eller nått så blir hon skit stark och gasar som fan och jag hinner inte riktigt svänga efteråt så hon svänger själv och jag hänger inte med riktigt och hamnar typ framme vid öronen hehe! Bästa kommentaren av Cajsa "kan inte du ramla av snälla" men nej det gjorde jag inte bara nästan tre gånger! Men det gick bra tillslut och vi slutade hoppa på 85cm och jag är riktigt nöjd första gången jag hoppade barbacka och hoppar 85cm det är jätte bra tycker jag!

Men just nu ligger jag i sängen för att sova! Så god natt! :*


Hoppsan..

Ligger i sängen återigen... Haha som vanligt på kvällen kanske!
Ligger och messar med roliga personer, men ska nog sova snart ska upp vid 05.00 typ... Kommer dö imorgon men men nån dag i livet ska man väl göra det då!

Nej men dagen då!
Skolan som vanligt på dan men efter skolan gick jag och Emilia hem till henne och bytte om och åt sen drog vi upp till jaxo och jaxa och red ut mysigt verre var det! Åker nog upp i morgon igen med Emilia för att få dom i form såna kan tävla snart! Ska bli skoj.. Men nu ska jag sova typ om jag orkar/vill men vi hörs i morgon :) kramis!


God natt!

Haha jag har inte skrivit nätt idag men jag har heller inte gjort nått.. Den ända roliga var att jag färgade håret typ...

Men jag ville mest bara säga god natt i morgon börjar skolan ska bli skönt...

Puss och kram från en gråtande tjej! :'(


Älskar dig!

~Du är den bästa! Älskar dig! *bilden säger allt* är så lycklig och glad när jag är med dig!~


Dagen...

Dagen idag har varit hur seg som helst inte gjort ett skit typ.. Tråk men ändå mys! Men nu ska jag sätta fart på allt och städa rummet och plugga. Ska ha omprov på måndag direkt efter lovet :( Jag vill inte ha de men måste man så måste man haha.. Aja nu ska jag ta mig upp från sängen och börja städa *suck*.

Skriver nog mera sen så ha de bra nu så hörs vi.. :) Kramar på er! ;)


Foton från igår... :)

hejsan! 
Nu hade jag tänkt att skriva lite haha... men iallafall igår kväll typ kl: 23.00 då fick jag och emilia ett ryck och började fota, riktigt mysigt blev det vi tände en brasa men misslyckades med det.. (den ville inte brinna) 
men som sagt vi fotade och hade mys kväll kan man säga. Det behövdes kan man riktigt säga, men som sagt nu kommer jag ladda upp några bilder från vi fotade då.. nåra på mig två tree styckna på både mig och emilia och jag vet inte hur måga på bara emilia och bara mig men nåra iallafall.. Hoppas dom blir bra och att ni gillar dom! 
 
 
Det är en bild som inte är fin igår man jag gillar den så... den fick följa med ändå.. det kommer komma fler bilder sen för jag ska bara redigera lite till på några fler på emilia bara för jag tror hon vill ha dom... :) 
 
aja kram på er! :)

RSS 2.0