Nu är jag här!!

Emilia Svensson!!
Ja eftersom jossan är lat och inte orkar blogga.. Tråkmåns med andra ord! Kolla in min blogg http://emiliaasvensson.blogg.se
Kort inlägg men nu är bloggen uppdaterad! Kram från lilla mig!


Väntar på tåget

Sitter just nu och väntar på tåget! Ska till ösmo och ska rida. Tåget kommer om 7min fryser! Men det får gå en då..

Skriver mera sen om hur det gick :)

Har varit som sagt i skolan idag ju och det var segt men fick sluta ungefär en 1timme tidigare och det tackar man ju inte nej till haha.. Aja ska vara lite social nu med min kompis så puss och hej! :)

P.s sent inlägg


Vad fan blogg.se

Vad fan blogg.se jag hade ju skrivit ett inlägg men nej det vill inte publicera sig så jag får väl göra ett nytt då och se om de vill publicera sig istället. Hoppas!

I inlägget stig det:
Så nu är jag på väg hem från att ha ridit jaxo (ni som inte vet min medryttarponny)! Det gick bra att rida tog det lugnt idag bara mys red typ ne lite jobb blev det allt också.
Nu hem och hoppa in i duschen sen vet jag inte riktigt vad jag ska göra får se lite vad jag hittar på!
Så nu svänger vi in på våran lilla väg så jag är snart hemma. Hoppar ur bilen nu haha..
Puss och kram så länge!

Så nu hoppas jag arter funkar :)


Allvar!

Tjenare!
Jag är som jag är men nu jävlar ska det gå haha.. Nej men nu ska jag ta tag i det här ingen och verkligen göra nått åt det här.

Det var ju som sagt ett tag sen jag skrev här därför jag har tagit bort alla inlägg och ska börja om på nytt en ny start liksom så som alla behöver nån gång en ny kick i baken. Nån som hjälper en och det fick jag i går.. Men aa jag ska be nån göra en ny heder till min blogg så jag har färgat håret och ser inte exakt ut som jag ser ut på hedern..
Men jag hoppas att det här kommer bli bra hoppas på det bästa liksom!
Nu kör vi! Right! Hehe...


RSS 2.0